Team

De Vries Van Spanje team

Royce de Vries

advocaat / partner

Royce de Vries is advocaat en partner van het kantoor. Hij is bijna een ‘geboren advocaat’, want hij heeft zijn fascinatie voor media en recht met de paplepel ingegoten gekregen.

Als scholier en student keek hij altijd al mee over de schouder van zijn vader en was hij dikwijls aanwezig bij mediarecht procedures. Een rechtenstudie en een master informatierecht waren daar een logisch vervolg van. Tijdens de colleges kreeg hij jurisprudentie voorgeschoteld waar hij in de rechtszaal al ‘live’ ooggetuige van was geweest.

Als advocaat heeft hij zich gefocust op het intellectuele eigendomsrecht, cybercrime, onrechtmatige (pers)publicaties en het (commerciële) portretrecht. Hij heeft ervaring met grote mediazaken en tot zijn cliënten behoren publieke figuren, sporters, ondernemingen en particulieren. 

Royce de Vries heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Intellectueel eigendomsrecht
  • Algemene rechtspraktijk

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Annemiek van Spanje

advocaat / partner
Annemiek van Spanje

Joe Jay de Haas

Advocaat
Joe Jay de Haas

Kübra Gögdas

Advocaat

Sylvia van der Poel

office manager
Sylvia van de Poel
Sluit

Deel dit profiel

Kopieer de URL uit bovenstaand vak. Of gebruik uw browser share optie.